11 kwi 2012

Rozdanie ; )!

Dawno obiecane rozdanie w końcu jest ;)! 
Żeby nie było tak łatwo, będziecie miały dodatkowe zadanie, ale o tym za momencik . 

JEŚLI CHCESZ WZIĄĆ UDZIAŁ W ROZDANIU ZAPOZNAJ SIĘ Z REGULAMINEM! 

1. Musisz być publicznym obserwatorem bloga
2. Musisz polubić mnie na facebooku TUTAJ
3. Możesz dodać info o rozdaniu na facebooku / blogu / naszej klasie
4. Możesz zdobyć +2 losy odpowiadając na pytanie (pytanie w dalszej części notki)
5. Dodatkowe losy :
  • zagłosowanie tutaj (nie wymaga rejstracji )
  • klik w banner sklepu oasap (po prawej stronie bloga)
Łącznie losów możemy zdobyć aż 7 losów. 

Treść komentarza :
Obserwuję jako : 
Email:
Imię:
Info o rozdaniu: TAK/NIE (jeśli tak to z linkiem)
Odpowiedź :
Dodatkowe losy: TAK/NIE ( jeśli tak to jakie )

Pytanie jest podobne jak ostatnio, a mianowicie : 
Co namalowałam na paznokciach ?
Jak widzicie paznokcie pomalowałam na niebiesko, nie zdradzę reszty kolorów, ale żeby nie było tak trudno, to podpowiadam, że to postać bajkowa - współczesna =D. Osoba, która zgadnie bądź będzie najbliżej otrzyma dodatkowy mały prezent :)




Oto nagrody :

  • Rozświetlający balsam do ciała, Avon ( minimalne zużycie )
  • Probiotyczne mydło w płynie, PDH Sobieraj (użyte raz)
  • peeling myjący z czarną porzeczką, Joanna (nowy)
  • Żel głęboko oczyszczający pory, Avon (nowy) 
  • Mgiełka do ciała Soczysta Malina, Avon ( 1/3 zużyta)
  • szminka Golden Rose nr 81 (użyta tylko na ręce)
  • Błyszczyk Brilliant Shine, Avon ( użyty na ręce)
  • Pilniczek w kwiatki
  • Kolczyki wrkętki, pierścionek, Nefryt
  • korale 
  • spinka do włosów
  • kolczyki koła 
Rozdanie trwa do  1 maja 2012 roku

POWODZENIA ! :)

28 komentarzy:

  1. Powodzenia innym. Ja nie biorę udziału ze względu na facebokka

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję jako : skazana2
    Email: skazana@amorki.pl
    Imię: Ewelinka
    Info o rozdaniu: NIE
    Odpowiedź :Może to smerfy?
    Dodatkowe losy: TAK
    zagłosowałam w konkursie.
    kliknełam na baner.

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako: Już od dawna RedHead-Girl
    Email: katarzyna.pacut7@gmail.com
    Imię: Katarzyna
    Info o rozdaniu: TAK na pasku bocznym http://shizunia-redhead-girl.blogspot.com/
    Odpowiedź: ja myśle żeeee flaga Wielkiej Brytanii albooo jakiś zwierzaczek :P
    Dodatkowe losy: TAK - kliknięcie o baner oasap i "tak, głosuje" :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Dziękuję ślicznie za komentarz! :)
    Co byś powiedziała na oberwowanie siebie nawzajem? :D

    www.bebeautiful-you.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako : Klaudia Joanna Julia.
    Email: klaudia121121@wp.pl
    Imię: Klaudia
    Info o rozdaniu: NIE
    Odpowiedź : hm, myślę, że smerfa!
    Dodatkowe losy: TAK, kliknęłam w banner, oraz zagłosowałam

    Pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako : agnieszkazg
    Email: agoooooosia@gmail.com
    Imię: Agnieszka
    Info o rozdaniu: TAK http://www.facebook.com/agnieszkazg/posts/359783950724220
    Odpowiedź : Hmm.. postać z bajki.. współczesna.. może shrek?
    Dodatkowe losy: TAK - zagłosowałam i kliknęłam w baner :)

    OdpowiedzUsuń
  7. nie mam facebooka, trudno ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. O matko, kto Ci tak strasznie paznokcie pomalował?? Sama??

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. najwidoczniej tak. zresztą mało istotne jak są pomalowane, bo później naniesione zostały inne kolory, niebieski zszedł na dalszy plan.

      Usuń
  9. Ładniutki odcień niebieskiego :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Obserwuję jako: aparatka
    Email: xfinepix@gmail.com
    Imię: Kasia A.
    Info o rozdaniu: NIE
    Odpowiedź: może kaczor donald :)
    Dodatkowe losy: TAK
    zagłosowałam i kliknęłam w baner

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: Zuza
    e-mail: gwiazda102@onet.pl
    Imię: Zuza
    Info o rozdaniu: NIE
    Odpowiedź: truskawki!
    Dodatkowe losy: kliknęłam w baner i zagłosowałam :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako : Kempek
    Email:koszulatescia@wp.pl
    Imię: Ania
    Info o rozdaniu:NIE
    Odpowiedź : Też pomyślałam o smerfach, ale już ktoś na to wpadł. Może latawiec na niebie? Może rybki w morzu? (nemo xD)
    Dodatkowe losy: NIE

    OdpowiedzUsuń
  13. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  14. Zgłosiłam się, ale komentarz się nie pojawił mimo upływu kilku dni... Zastanawiam się czy go nie zaakceptowałaś, czy nie dotarło?

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako : Izulkowa
    Email: izulkowa@gmail.com
    Imię: Izabela
    Info o rozdaniu: NIE
    Odpowiedź : Bajkowe i niebieskie... SMURFY??? :P
    Dodatkowe losy: Tylko odpowiedź na pytanie.

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako pati8821
    e-meil sisunia88@interia.pl
    Imię Patrycja
    Info o rozdaniu-NIE
    Odp może shrek albo smerf?
    Dodatkowe-oba spełnione:)

    OdpowiedzUsuń
  17. Ciasteczkowy potwor!! ;P
    Obserwuję jako : Jessie
    Email: justynai@op.pl
    Imię: Justyna
    Info o rozdaniu: TAK http://keepsmilingmakeupblog.blogspot.com/2012/03/konkursy.html
    Odpowiedź : Ciasteczkowy potwor
    Dodatkowe losy:
    Chcialam zaglosowac ale juz chyba zamkniete ;(

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako : villemo
    Email: justynka68@poczta.onet.pl
    Imię: Justyna
    Info o rozdaniu: NIE
    Odpowiedź : Może smerfy ?
    Dodatkowe losy: TAK- kliknełam w baner ;D

    Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako : ewkalinka14
    Email: ewkalinka14@wp.pl
    Imię: Ewelina
    Info o rozdaniu: NIE
    Odpowiedź : Gumiś
    Dodatkowe losy: kliknęłam w baner

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako : Nestea
    Email: nutella579@gmail.com
    Imię:Natalia
    Info o rozdaniu:NIE
    Odpowiedź : Może... kopciuszek ?
    Dodatkowe losy: TAK Kliknełam w banner

    OdpowiedzUsuń
  21. Pozbywanie się w rozdaniach używanych kosmetyków jest co najmniej niesmaczne..:/ no i przydałoby się bardziej przyłożyć do paznokci, od nadania im takiego samego kształtu, poprzez staranne pomalowanie;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. nikt nie każe brać Ci udziału w rozdaniu. Zużycia są minimalne, produkty mi po prostu nie pasowały, więc czemu mają leżeć ?
      Na lakier naniesiony był wzorek, jak zresztą pisałam wyżej, więc nie widać niedociągnięć.
      Tobie przydałoby się zaś popracować nad sobą i nabrać więcej odwagi a nie z anonimowego lecieć

      Usuń
  22. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako : style of life
    Email: karolina1231491@wp.pl
    Imię: Karolina
    Info o rozdaniu: NIE
    Odpowiedź : Hmm.? Ciężka odpowiedź .. Śliczny lakier po pierwsze. Dużo osób przede mną mówiło , że smerfa/y.. Głowiłam się , głowiłam i wpadłam na pomysł ( ma to być postać z bajki= współczesna ) od razu do głowy przyszło mi , że to żwirek i muchomorek ( mało kto pamięta o tej bajce ) ja też w 45% stawiam na smerfy ( smerfetka, papa smerf ,Uwielbiam ) myślę też nad gumisiami i Kubusiem Puchatkiem.. Ale to chyba trudniejsza sprawa..
    Dodatkowe losy: TAK weszłam na stronę wizaż.pl i miałam głosować ale głosowanie zakończone więc kliknęłam w reklamy:)

    OdpowiedzUsuń
  24. Zgłosiłam się wczoraj ale nie widzę mojego kom.
    Przepraszam , że zawracam głowę ale rozdanie w net się kończy.

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...